Streetfighter fejidom müszerfallal, óratartó konzollal együtt eladó. A szett tartalmazza az összes kiegészitőt, ami szükséges hozzá.
A szett eredeti Honda gyártmány, ázsiai belpiacos motorról való. Dupla lámpás fejidom.
Nincs benne E betü, de a hazai motorok 80%-ban nincs, simán átmegy vizsgán.
Szinválaszték: ezüst, fekete, piros, metálkék, zöld, fehér, kevlár.

   

Konzol felső sor gyári a műszerfalhoz, alsó csak fejidomhoz
MUSZERFAL HONDA MŰSZERFAL HONDA MŰSZERFAL HONDA MŰSZERFAL HONDA MŰSZERFAL HONDA
     

Ára kompletten 34.900 Ft Töltsd le a zip képeket itt!


1 db. Fejidom
1 db. Lámpatest
1 db. Kábelköteg
2 db. EU szabványos vezeték az indexekhez.
2 db. Indexbúra (fehér-sárga-füst)
2 db. index izzó
2 db. Fényszoró izzó ( opciósan választható teljesitmény 50-64-70-80 watt normál,  70 watt hidegkék-sárga-orange szinben)
1 db. óra-fejidom tartó konzol
1 db. müszerfal

Müszerfal: ideális választás, ha hajlandó vagy bizonyos kompromisszumokra. A km-óra  160-ig mér. A meghajtása olajcsillapitásos mágnesgenerátorral megy. Ennek az az előnye, hogy nem nyalja el a belső szerkezetét akkor sem, ha 300-zal mész. 200-nál felütközik a véghatárolóra, onnan nem mér tovább. A fordulatszámmérő és a végsebesség között matematikai összefüggés van, tehát a fordulatszámmérőböl ki tudod olvasni pontosan a sebességet, ha ennél gyorsabban mész. (ha mersz) Fordulatszámmérő nem tartozék, de középre beilleszthető a 2 collos óra.
A km-óra 17 collos kerékre van kalibrálva, de a képen látni, hogy állitható az óra visszahúzó rugója. Igy az órán finombeállitást hajthatsz végre, feszited-lazitod.
A hőfokmérő szabványos elven müködik minden motoron. A szokásos irányjelző-index-tankmérő-töltés-üres, és ötfokozatú fokozatkijelző. A km-óra mechanikus, ugyancsak szabványos a csatlakozója.  A kábelezés a műszerfal hátulján tisztán kivehető, át tudod kötni minimális szakértelemmel. Ezt azért irom, mert gyakorlatilag nulla az esélye annak, hogy a kábelköteged összecsúszik vele.
Óratartó:
Az óratartó alúl- fellül csatlakozik a kiflibe.  A felszereléshez egy pár milliméter mély furatot kell furnod, a kifli visszahelyezése után összerakva tart.  Meg kell hosszabbitanod, vagy rövidebbre vágnod, ha a kiflitávolság nem egyezik.